ΜΕΓΑΛΗ ΓΚΑΜΑ ΣΧΕΔΙΩΝ, ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΩΝ

Γνωρίζοντας πως τα παιδιά αλληλεπιδρούν με το περιβάλλον και πως μπορούν να βρουν μέρη για να παίξουν τα οποία μπορεί να μην είχαν καν προοριστεί ως χώρος παιχνιδιού, μέσω των προτάσεών μας στοχεύουμε να ερεθίσουμε την φαντασία τους ώστε να εμπλουτίσουν τις ευκαιρίες για δημιουργικό παιχνίδι, δημιουργώντας ευχάριστες χρωματικές εναλλαγές και επιδαπέδια παιχνίδια.

Η ALMACOM διαθέτει επιδαπέδια παιχνίδια εξαιρετικής αντοχής, ανθεκτικά στις ακτίνες UV, δισδιάστατα ή τρισδιάστατα, σε μια μεγάλη γκάμα σχεδίων, γραμμάτων και αριθμών για να διαλέξετε αυτά που ταιριάζουν στο χώρο παιχνιδιού που θέλετε να δημιουργήσετε ή να γράψετε τα μηνύματα σας. Όλα τα χρώματα είναι μη τοξικά και άκαυστα.

ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΦΙΔΑΚΙ
ΑΠΟ ΔΑΠΕΔΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ATMA SAFEPLAY EPDM-V ΠΑΧΟΥΣ: 40mm

Γενική Περιγραφή:

Τα επιδαπέδια παιχνίδια που είναι μεταφορά σε μεγαλύτερη κλίμακα των αντίστοιχων επιτραπέζιων παιχνιδιών με τη συμμετοχή των ίδιων των παιδιών (αντί πιονιών) έχουν σχεδιαστεί να ικανοποιούν τις συναγωνιστικές απαιτήσεις των παιδιών αλλά και την επιθυμία τους να μάθουν και να αναπτύξουν νέες ικανότητες όπως οπτική αντίληψη και αναγνώριση χρωμάτων, σχημάτων, αριθμών και γραμμάτων, ομαδοποίηση και μέτρηση, συγχρονισμό σώματος καθώς και ανάπτυξη επιδεξιοτήτων, οργάνωση της σκέψης τους.

Το επιδαπέδιο παιχνίδι βοηθά το παιδί στην απορρόφηση και αφομοίωση γνώσεων. Επίσης επειδή το παιχνίδι διέπεται από οργάνωση και κανόνες οριοθετεί τη σκέψη του παιδιού. Το βοηθάει να γνωρίζει πως θα κινηθεί αντιλαμβανόμενο τα όρια και καθώς μεγαλώνει το μαθαίνει το δίκαιο παιχνίδι, να μην κλέβει στους κανόνες και να καλλιεργεί όλες τις παραπάνω, σημαντικές ικανότητες, χωρίς να το αντιλαμβάνεται, ενώ παίζει.

1) Όλα τα προϊόντα συμμορφώνονται με τις απαιτήσει της παραγράφου 4 του πρότυπου ΕΝ1176-1 ιδιαίτερα με την 4.1.6 Επικίνδυνες ουσίες. 2)Καθώς το ανακυκλωμένο ελαστικό SBR εμφανίζει πιθανά συγκεντρώσεις Πολυκυκλικών Αρωματικών Υδρογονανθράκων (Polycyclic Aromatic Hydrocarbons, PAHs) μεγαλύτερες του ορίου που θέτει ο κανονισμός REACH, επιλέγεται η μη κατασκευή ελαστικών πλακιδίων αποκλειστικά από τρίμμα ελαστικού SBR. Αντί αυτού, παρασκευάζονται πλακίδια που έχουν άνω στρώση από ελαστομερές EPDM και κάτω στρώση από τρίμμα ελαστικού SBR, ώστε να εξασφαλίζεται ότι οι χρήστες τους δεν θα έρχονται σε άμεση επαφή με το τρίμμα ελαστικού SBR.

ΤΡΟΧΟΣ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ

ΕΛΑΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΕΣ ΓΩΝΙΕΣ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟΥ

Ελαστικές προστατευτικές γωνίες από αφρώδες epdm, ιδανικές για την
κάλυψη των άκρων των πεζοδρομίων, έτσι ώστε να παρέχεται η μέγιστη
ασφάλεια σε χώρους άθλησης, παιδικών χαρών και σχολικών
εγκαταστάσεων.
Οι διαστάσεις της προστατευτικής γωνίας πεζοδρομίου είναι συνολικού
μήκους 1160mm, με 50mm ανάπτυγμα κάθε πλευράς και 10mm πάχους, η
καμπύλη που δημιουργείται και αγκαλιάζει το τελείωμα του σκαλοπατιού
είναι R15.
Η τοποθέτησή της γίνεται με κόλλα πολυουρεθάνης

ΦΑΛΤΣΑ-ΦΑΛΤΣΟΓΩΝΙΕΣ

Ειδικά τεμάχια φάλτσα (απολήξεις) ελαστικού δαπέδου ασφαλείας βαμμένου EPDM πάχους 40mm σε 10mm

Τα ειδικά τεμάχια φάλτσα διαμορφώνονται σύμφωνα με τα σχέδια της μελέτης για απόληξη του δαπέδου («σκάρπο» ειδικό τεμάχιο). To προϊόν είναι κατασκευασμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να εξαλείφει ομαλά την υψομετρική διαφορά που εμφανίζεται στην απόληξη των πλακιδίων ασφαλείας .

Τα ειδικά τεμάχια επίσης εξυπηρετούν στην ομαλή και εύκολη πρόσβαση στην παιδική χαρά από άτομα με ειδικές ανάγκες (πχ καροτσάκια) , ο οποίος είναι και ο βασικός στόχος του ειδικού τεμαχίου είτε σε μια ευθεία είτε και στις γωνίες.

Γωνιακό ειδικό τεμάχιο( φαλτσογωνία) ελαστικού δαπέδου ασφαλείας βαμμένου EPDM πάχους 40mm σε 10mm

To προϊόν είναι κατασκευασμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να ενώνει την απόληξη σε γωνία 90ο δύο ειδικών τεμαχίων δαπέδου ασφαλείας .

ΠΕΡΙΦΡΑΞΗ

ΠΕΡΙΦΡΑΞΗ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΑΡΑΣ

Διαστάσεις: Μήκος Κυμαινόμενο από 50cm έως 200cm, Ύψος από 50cm έως 100cm.Η περίφραξη αποτελείται από: Δύο (2) κάθετους δοκούς 80x80mm & Ένα (1) μεταλλικό πλαίσιο.

Περιγραφή: Η περίφραξη στηρίζεται σε δυο δοκούς 80x80x120mm ύψος. Το πλαίσιο αποτελείται από: α) δύο παράλληλες λάμες 60x80mm, β) κάθετοι δοκοί 80x20mm σε απόσταση 80mm το ένα από το άλλο. Η έδραση της περίφραξης θα είναι σε σκυρόδεμα. Όλα τα μεταλλικά μέρη είναι ψυχρά γαλβανισμένα και πλαστικοποιημενα με πολυαιθυλενιο υψηλής αντοχής διαφορων χρωματων συμφωνα με την επιλογη της υπηρεσιας και με UV για προστασία του χρώματος από τον ήλιο.Η κατασκευή είναι σχεδιασμένη έτσι ώστε να μην παρουσιάζει κινδύνους παγίδευσης οποιουδήποτε μέρους του σώματος, σύμφωνα με το ευρωπαϊκό πρότυπο ΕΝ1176 για την ασφάλεια στις παιδικές χαρές.

ΕΓΓΥΗΣΗ 10 έτη